Kinesiologi Tape

74,00
Sort Lysblå Pink Gul Grøn Beige

3B Kinesiologisk Tape er fremstillet af bomuld og rayon fibre, og er latex fri og allergivenlig. Tapen er fremstillet til Sports tapening, acu-tapening og Kinesiologisk tapening.
Rulle med 5 m. 5 cm. bredde.
"Læg i kurv" hver gang du har valgt en farve og et antal.

Forslag til dig
Beskrivelse

Kinesiologi tape bliver brugt til behandling af overbelastede muskler og tendinitis, og hjælper dræningen af vævene, så lymfen kommer tilbage i blodkarrene. Tapen kan også, rigtig anlagt, forhindre skader i vævet, og minimere smerter og hævelser fra ødemer. Kinesiologi tape er designet til at give brugeren frihed til bevægelse, uden at begrænse muskler og kredsløb. Denne type tape finder anvendelse mange steder på hospitaler og på klinikker og genoptrænings centre i det meste af verden. Kinesiologi tape bliver anbefalet af professionelle behandlere for hurtig og god behandling.

3B Kinesiologisk Tape har en hudvenlig, termoplastisk bølgelignende acrylbaseret klæbende bagside, som transporterer sved og fugtighed væk fra tapen. Dette betyder at tapen er vandskyende og åndbar, og kan tåle at komme i brusebad, sauna og badevand. Tapen kan strækkes i længderetningen ca. 130 – 140 %. 3B Kinesiologisk Tape fås i ruller som er 5 m X 5 cm.

3B Tape bruges til kinesiology tapning, understøttelse af muskelhinder og til forbedret præstationsevne. Både Sport tapning, Kinesiologisk tapning and Acu tapning teknikker kan bruges i mange forskellige applikationer.

Andre købte også
spacer